Bodysol verwent je huid met zomerfrisse smoothies

Zorgt een heerlijke smoothie aan de ontbijttafel ervoor dat jij ‘s ochtends uit de startblokken schiet? Voortaan krijg jij je ochtendboost al onder de douche dankzij de gloednieuwe douchecrème van Bodysol. Deze milde formule werd verrijkt met avocado- en komkommerextract en is even smeuïg als een gezondgroene smoothie voor een verkwikkende start van je dag... Deze Summer Smoothie is eveneens verkrijgbaar in lichaamscrème en handwash.

Groen en gezond

Bodysol, het merk dat bekend is voor zijn reinigings- en verzorgingsproducten met natuurlijke en milde ingrediënten, kiest voor extracten van komkommer (96% water!) en avocado (beschermend voor de huid) om 3 superfrisse zomerproducten voor te stellen. Exclusief verkrijgbaar bij de apotheek vanaf juli.

Summer Smoothie douchecrème (€ 6,25 voor 250 ml): voor een milde reiniging van het lichaam. Verrijkt met hydraterende en huidverzachtende bestanddelen in een handige haakfles met uniek anti-leksysteem.

Summer Smoothie lichaamscrème (€ 11,55 voor 200 ml): deze verzachtende crème hydrateert langdurig en vermindert huidirritatie dankzij de aanwezige glycerine, panthenol en allantoïne. 

Summer Smoothie handwash (€ 6,25 voor 300 ml): reinigt de handen op een bijzonder milde manier, zonder uitdrogend effect. Met glycerine om het watergehalte in de bovenste huidlagen vast te houden en met wateroplosbare zoete amandelolie voor een huidconditionerende werking.