Een optimale bescherming tijdens het zonnebaden? Vergeet de hydratatie niet!

Een optimale bescherming tijdens het zonnebaden? Vergeet de hydratatie niet!

Het is nog steeds koud en heel wat Belgen verlangen naar een tikkeltje extra zonlicht! We zouden ons bleke kleurtje  maar wat graag inwisselen voor een mooie gebruinde huid! Maar geen zomers tintje zonder een goede bescherming natuurlijk!  

We gooien onze handdoek uit, leggen ons favoriete boek alvast klaar en het zonnebaden kan beginnen. Maar hoe optimaal beschermen? Hierbij alvast de beste tips en tricks! 

Het wordt aangeraden je ongeveer 30 minuten vóór het zonnen royaal in te smeren met een zonnecrème die beschikt over een voldoende hoge beschermingsfactor. Even een frisse duik in het water? Breng dan steeds opnieuw een hoeveelheid zonnecrème aan, sowieso minstens om de 2 uur.

Nood aan wat extra hydratatie? 

De Bodysol Sunmilk Hydraxol SPF 20 en de Bodysol Sunspray Hydraxol SPF 30 worden deze zomer zeker en vast jouw favoriete zonnepartners!  Deze nieuwe producten in het Bodysol-assortiment bevatten naast geavanceerde UVA- en UVB-filters, ook het Triple Moist Complex.Dit innovatieve ingrediënt zorgt voor een directe, intense en langdurige hydratatie die tot diep in de huid dringt en zo de vochtbalans op pijl houdt. Zo krijgt jouw huid niet alleen de nodige bescherming, maar vermijd je ook  vroegtijdige huidveroudering en voelt je huid heerlijk zacht aan.

Na het zonnen kan je huid natuurlijk nog wat extra verzorging gebruiken zodat ze niet uitdroogt of schilfert. De Bodysol Aftersun Hydraxol ruikt overheerlijk en zorgt voor een zijdezacht gevoel. De ultieme tip om je bruine kleurtje nog wat langer te behouden!

 

De Bodysol Sun producten zijn verkrijgbaar bij de apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs van: 

Bodysol Sunmilk Hydraxol SPF 20: €13,95 (200 ml)

Bodysol Sunspray Hydraxol SPF 30: €15,95 (175 ml)

Bodysol Aftersun Hydraxol: €10,95 (200 ml)