Hammam Spa van Bodysol

Hammam Spa van Bodysol

pure verfrissing, maak van je badkamer je eigen welnesscenter.

Welkom in de muntgroene wereld van Bodysol. Laat je onderdompelen in de heerlijk verkwikkende geur van frisse, wilde munt en ontdek de weldaden van de gloednieuwe producten in het Hammam Spa-gamma. Trendy verzorging voor huid en haar en uiterst mild voor de huid. Beschikbaar als limited edition, vanaf nu verkrijgbaar in de apotheek.

Hammam Spa Shampoo 

Zijdezachte haren met een onweerstaanbare glans, makkelijk doorkambaar en met minder elektrostatische lading. Het extract van wilde munt in deze shampoo is pure verwennerij voor je lokken.

Prijs: € 5,99 (200 ml) bij de apotheek.

 

Hammam Spa Droogshampoo 

Geen tijd om je haren te wassen? Verstuif de droogshampoo over je lokken, laat 2 minuutjes inwerken, borstel voorzichtig uit. Zo verwijder je vuil en talg en zien futloze, vette haren er opnieuw fris uit.

Prijs: € 6,99 (150 ml) bij de apotheek.

 

Hammam Spa Douche & Scrub 

De scrubparels zorgen voor een milde peeling van je huid, het zeezout is rijk aan beschermende mineralen en het muntextract verfrist: het ideale recept voor een zuiverende douche én een zijdezachte huid.

Prijs: € 6,99 (200 ml) bij de apotheek.

 

Hammam Handwash 

De uiterst milde formule van deze handwash met wilde munt verfrist én beschermt je handen tegen uitdroging. Bovendien houdt de glycerine het water in de bovenste huidlaag vast voor een ultieme hydratatie.

Prijs: € 5,99 (300 ml) bij de apotheek