Skip to Content
Nieuw van Bodysol Sun: smeren is kinderspel!

Nieuw van Bodysol Sun: smeren is kinderspel!

Droom je er al van om straks maximaal te genieten van zonovergoten dagen? Bodysol Sun beschermt jou en je gezin uitgebreid tegen schadelijke zonnestralen, zonder een aanslag te plegen op je (reis)budget. Het Belgische apotheekmerk staat voor kwaliteit en betaalbaarheid, én voor innovatie. De nieuwkomers in het Bodysol Sun-gamma dit jaar: een sunspray en een suncream voor kinderen, een sunstick voor het gelaat en twee beschermende lipsticks in trendy zomerkleuren (en –smaakjes). Uiteraard waterresistent en dermatologisch getest. 

 

Safety first for kids

Als kinderen in de zon komen, is het extra opletten geblazen. De Bodysol Sunspray Kids SPF 50+ met Hydraxol-complex hydrateert intens en langdurig en voorkomt uitdroging van de delicate kinderhuid. Speciaal voor kleine waterratten, is hij ook extra waterresistent en smeren gaat makkelijk in alle richtingen om zelfs de moeilijk bereikbare plaatsjes van het lichaam snel te beschermen.

 

De Bodysol Suncream Kids SPF 50 is het product bij uitstek voor kinderen onder 3 jaar, want hij bevat uitsluitend minerale filters. Deze reflecteren de schadelijke UV-stralen en dringen niet door in de huid: een uiterst veilige formule zonder kans op irritatie. Extra handig is dat deze crème tijdens het smeren zichtbaar blijft op de huid, zonder kleverig aan te voelen.

 

Zowel de Sunspray als de Suncream bevatten geen parabenen en geen parfum.

 

Bodysol Sunspray Kids SPF 50+. Prijs: € 15,99 bij de apotheek. è formaat 175 ml

Bodysol Suncream Kids SPF 50. Prijs: € 15,99 bij de apotheek. è formaat 125 ml

 

 

Extra beschermd met extra light

De Bodysol Sunstick SPF 50+ heeft een ultralichte textuur en frisse geur, waardoor je gelaat insmeren voortaan een pak aangenamer is. De beschermende en hydraterende bestanddelen dringen bijzonder snel in de huid en bieden dankzij factor SPF 50+ een onmiddellijke en optimale zonnebescherming. Mooi meegenomen: de handige stick past zelfs in de kleinste handtas.

Bodysol Sunstick SPF 50+. Prijs: € 9,45 bij de apotheek. è formaat 8 g

 

 

Fruitig en fun

De aantrekkelijke en praktische zomerlipsticks van Bodysol Sun zorgen ervoor dat je ook je lippen niet vergeet te beschermen. De Fruity-versie smaakt naar aardbei en ananas, maar ook de liefhebbers van een vleugje exotiek worden verwend. Speciaal voor hen  ontwikkelde Bodysol de Coconut-versie. Beide sticks kregen een trendy zomers jasje, en met SPF 30 beschermen ze optimaal tegen UV-stralen en DNA-beschadiging. Voor de beste hydraterende werking royaal aanbrengen op je lippen voor en tijdens blootstelling aan de zon en regelmatig herhalen.

Bodysol Sun Lipstick Fruity en Coconut SPF 30. Prijs: € 7,43 (in duopack 2 x 5 g) bij de apotheek.